Att mötas av ett meddelande att webbläsaren inte stöds är givetvis rimligt om besöket sker med en utgången webbläsare som t.ex. Internet Explorer.
Däremot är det lite förbluffande att serveras detta när senaste Firefox på Linux är vad som används. Snarare tyder detta på att koden för att identifiera webbläsaren inte uppdaterats på länge.
Om larmet hade avsett Internet Explorer så hade det varit fullt rimligt, den är numera att betrakta som obsolete och man skall av flera skäl se till att uppdatera den.
Kör man en gammal Windows version så kan det vara en utmaning att hitta en modern browser, alternativet är att om möjligt på samma hårdvara köra Linux istället.
Det finns massor med guider som visar hur du gör, testa en sökning eller länken nedan.
Med en Linux uppdatering blåser du nytt liv i din dator.
En grundläggande funktionell förutsättning för en webbplats idag är att den stöder HTML5, en standard som såg dagens ljus i 2008, samt att man säkerställt att webbplatsens sidkod validerats för att minimera problem för webbläsaren att presentera sidor från den.
Redan här visar det sig att det finns en del utmaningar för den som driver webbplatsen, enkla saker förvisso men det gäller att åtgärda och löpande ha kontroll på att webbplatsen uppfyller HTML5 standarden.
Över tid så byggs webbplatser ut med många nya sidor och använder man mallfiler som validerats så minimeras kontrollarbetet avsevärt. Dock är stickprov i verkligheten ett sätt att komplettera valideringen för att minimera risken med att defekt kod publiceras.